Personer

Jens Waldmann

Så länge jag kan minnas så har jag känt mig annorlunda. Inte riktigt passat in fullt ut och aldrig känt mig riktigt trygg.

I tonåren började mina riktiga sömnproblem och depressioner att visa sig. Jag har perioder i mitt liv då jag önskat att jag slapp andas och sjukvården har inte kunnat hjälpa mig. Jag har ätit alla mediciner som skrivits ut till mig förutom Bensodiazepin. Dessa läkemedel skrämmer livet ur mig och jag har vänner som börjat missbruka just dessa mediciner. Benso är riktigt beroendeframkallande och stänger av mycket av dina känslor. Så vill jag definitivt inte leva mitt liv. 

 

Den dagen jag blev erbjuden detta alternativ så gjorde jag ett val. Ett val som skulle förändra mitt liv fullständigt.

Efter lite research på nätet så valde jag att odla min egen medicinska cannabis i ett försök att tackla mina problem. Resultatet lät inte vänta på sig. Jag fick insikter om mig själv och började se saker på ett annat sätt. Jag blev min egen terapeut kan man säga… Samtidigt lät min nya medicin mig att släppa ångestattackerna och den ständiga oron som jag bär på och jag sov som ett barn! Ingen sömnparalys, inga restless legs o framför allt så la jag nu märke till att solen sken. Jag började uppskatta saker o ting omkring mig i vardagen och det kändes fantastiskt. Livsglädje va nåt som jag inte va så bortskämd med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *